Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τον δρόμο του …Τσίπρα ακολουθούν οι Τρικαλινοί του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας πέφτει το βάρος της απόφασης για το μέλλον στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς όσον αφορά την εσωκομματική κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οφείλει κανείς να πει ότι, ό,τι και να συμβαίνει, τα εσωκομματικά όργανα λειτουργούν με θεσμική ευλάβεια θα λέγαμε.

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχει πέσει πολλή δουλειά στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Παύλου Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και Τρικαλινού στελέχους για άλλη υπόθεση βέβαια…

Μετά τις εξελίξεις και τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που απέδωσε σε υποψηφίους στον νομό Τρικάλων ο Δημήτρης Παρθένης, από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων υπήρξε αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος η οποία καλείται να αποφασίσει σχετικά για το μέλλον του στους κόλπους του κόμματος.

Όπως καταγράφει το Trikalanews.gr αρκετά μέλη του κόμματος ανέφεραν ότι το ζήτημα δεν είναι η θετική ή αρνητική στάση απέναντι στους υποψηφίους, αλλά η απαξίωση της πορείας τους και της ίδιας της προσωπικότητάς τους.

Σε όλα αυτά βέβαια συνυπολογίζεται η προεκλογική περίοδος και η τροχοπέδη που βάζουν τέτοιου είδους δημόσιες θέσεις. Ανεξάρτητα από την έκβαση βέβαια της υπόθεσης, φαίνεται ότι οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για τον ΣΥΡΙΖΑ με την επικράτηση του μότο… «ή όλα ή τίποτα» να ισχύει για κάθε στέλεχος και με κάθε κόστος.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή