Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τον «έφαγαν» οι δικοί του

Την παραίτησή του στον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια κατέθεσε ο προσφάτως διορισμένος στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Πατέρας.

Έθεσα στην διάθεση του Υπουργού Υγείας την παραίτησή μου από την θέση του Διοικητού του Γ. Ν. Καρδίτσας για λόγους προσωπικούς, ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

Αυτό το σύντομο μήνυμα έστειλε ως δελτίο τύπου ο Κώστας Πατέρας.

Μετά την αυστηρή κριτική που δέχθηκε το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση, αλλά και το πάρτι που στήσανε στα τοπικά μέσα και όχι μόνο, όλοι αυτοί που δεν τους άρεσε η επιλογή της Κυβέρνησης, ο Κώστας Πατέρας ουσιαστικά εξωθήθηκε σε παραίτηση.

Ο διορισμός του 80χρονου Κωνσταντίνου Πατέρα, τέως γυμνασιάρχη, υποψήφιου πολιτευτή με τη Νέα Δημοκρατία, το ΛΑΟΣ, αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες,  προκάλεσε αντιδράσεις, ακόμα και εντός των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως στην τοπική οργάνωση της Καρδίτσας, καθώς όπως ελέχθη, η υποψηφιότητά του υπερίσχυσε των νεότερων και με περισσότερα προσόντα υποψηφίων για τη θέση.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δέχθηκε την παραίτηση του κ. Πατέρα, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ξεσπάσει η «μπόρα», φέρεται ότι είχε δηλώσει ότι θα κρατήσει τον μισθό του διοικητή και θα αποποιηθεί τη σύνταξη του εκπαιδευτικού.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή