Τον «έγδυσε» η κουνιάδα του – Άρπαξε 21.400 ευρώ από το σπίτι του γαμπρού της

Προδόθηκε από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή

Η κουνιάδα ήξερε πως υπήρχαν χρήματα στο σπίτι του γαμπρού της και πλέον ο Τύρναβος συζητάει τα όσα ομολόγησε. Η 56χρονη «τρύπωσε» στο διαμέρισμα και διέπραξε κλοπή. Έφυγε με τα χρήματα που υπήρχαν σε τσαντάκι, όμως προδόθηκε από τις κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή. Η ίδια φρόντισε να μην αφήσει αποτυπώματα, πιθανότατα από τα γάντια που φορούσε. Όμως οι κινήσεις της καταγράφηκαν και όταν κλήθηκε για κατάθεση από αστυνομικούς, αναγκάστηκε να ομολογήσει.

Ήξερε τις ώρες που ο γαμπρός της θα απουσίαζε από το σπίτι και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό της. Δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στην εξώπορτα, κάτι που δείχνει πως η 56χρονη κατάφερε να μπει, πιθανότατα με αντικλείδι που είχε καταφέρει να προμηθευτεί.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο 61χρονος γαμπρός της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ο 61χρονος Τυρναβίτης απευθύνθηκε προχθές (29-06-2024) στο Αστυνομικό Τμήμα καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστων, δηλώνοντας πως από το μεσημέρι της 18ης Ιουνίου έως και το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου, άγνωστος έκλεψε από το σπίτι που έμενε το τσαντάκι που είχε αφήσει κρεμασμένο στον «καλόγηρο» και περιείχε 21.400 ευρώ.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου εξετάζοντας το βιντεοληπτικό υλικό έκριναν ως ύποπτη την 56χρονη κουνιάδα του. Φτάνοντας στο σπίτι της βρήκαν και κατέσχεσαν 10.750 ευρώ τα οποία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προέρχονταν από τα αφαιρεθέντα χρήματα του γαμπρού της.

Η 56χρονη προσήχθη στο ΑΤ Τυρνάβου όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη της. Το χρηματικό ποσό των 10.750 ευρώ αποδόθηκε στον 61χρονο Τυρναβίτη, ενώ η κουνάδια του δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε το όριο του αυτοφώρου. Ωστόσο σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ το ΑΤ Τυρνάβου ερευνά την υπόθεση.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Το Νοτιοδυτικό ρεύμα που επικρατεί στις κατώτερες στάθμες της ατμόσφαιρας στις ακτές της Αφρικής και την Κεντρική Μεσόγειο …
Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

«Εκπληρώνουμε την υπόσχεση που δώσαμε ως πόλη», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος …
Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

 Δημήτρης Κουρέτας από Φαρκαδόνα:  «Όλοι  μαζί  ένα μέτωπο για να προχωρήσει η αποκατάσταση» …