Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τον Σεπτέμβριο η ονοματοδοσία οδών στην μνήμη των Τρικαλινών πεσόντων αστυνομικών

Φόρος τιμής στους Κουτσοδήμο, Στραπάτσα και Σκυλογιάννη

Για τον Σεπτέμβριο προγραμματίζεται η ονοματοδοσία των οδών στα Τρίκαλα προς τιμήν αδικοχαμένων αστυνομικών που «έπεσαν» στο καθήκον και μέχρι σήμερα είχα αναβληθεί για διάφορους λόγους.

Αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.grhttp://Trikalanews.gr αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΕΑΥΤ που αιτήθηκε από το Δ.Σ. του Δήμου Τρικκαίων, την ονοματοδοσία οδών ως τον ελάχιστο φόρο τιμής απέναντι στους Τρικαλινούς συναδέλφους που θυσιάστηκαν στον βωμό του καθήκοντος και ταυτόχρονα ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στις οικογένειες τους, που στερήθηκαν πρόωρα τους δικούς τους ανθρώπους.

Με απόφασή του το ΔΣ ενέκρινε ομόφωνα πρόταση της Ένωσης και απέδωσε τα ονόματα των Ανθυπαστυνόμου Δημητρίου Στραπάτσα (τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας την 01/10/2008), Αρχιφύλακα Θεόδωρου Κουτσοδήμου (κατέληξε συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος εν ώρα υπηρεσίας στις 18/10/1997) και Ειδικού Φρουρού Γεωργίου Σκυλογιάννη (τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά δραστών την 01/03/2011).

Μάλιστα οι οδοί Θεόδωρου Κουτσοδήμου και Γεωργίου Σκυλογιάννη, θα βρίσκονται δίπλα από τον χώρο, στον οποίο θα ανεγερθεί το νέο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, χώρο τον οποίο έχει παραχωρήσει στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο Δήμος Τρικκαίων.

Η οδός Δημητρίου Στραπάτσα θα χωροθετηθεί στη συνοικία του Πύργου, από όπου καταγόταν ο Τρικαλινός αστυνομικός.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή