Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τον …καθησύχασε (και) ο Υφυπουργός Παιδείας

Διαβεβαίωση στον Δήμαρχο Τρικκαίων από τον Δημήτρη Μπαξεβανάκη ότι δεν υπάρχει τετελεσμένο και δεν θα αιφνιδιάσει η Κυβέρνηση.
 
Την διαβεβαίωση ότι δεν θα προχωρήσουν αλλαγές στον χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Θεσσαλία, πριν τη διεξαγωγή ενδελεχούς διαλόγου, έδωσε στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Ο Υφυπουργός, βρέθηκε στο Δημαρχείο Τρικάλων και τόνισε «Δεν θα επιβάλλουμε δεδομένα για τα οποία δεν θα υπάρχει συναίνεση» και διαβεβαιώνοντας ότι «δεν θα υπάρχουν αιφνιδιασμοί, αλλά θα νομοθετηθεί «ό,τι ωριμάσει» στην κοινωνία. Θέλουμε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ ως μοχλό ανάπτυξης, προκειμένου αυτά να είναι βιώσιμα, καθώς σε αυτά θα σπουδάζουν τα παιδιά μας».

Ο κ. Μπαξεβανάκης, επισήμανε στον κ. Παπαστεργίου ότι «η πόρτα του Υπουργείου είναι ανοιχτή» και τον κάλεσε να συζητήσουν θέματα όσων των βαθμίδων της Δημόσιας εκπαίδευσης.

Ως …συνάδελφος του Δημάρχου ο Υφυπουργός Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και αυτός, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα …κουμπιά του Δημαρχείου στο κέντρο ελέγχου του Smart Trikala και στο ΑΤΜ έκδοσης πιστοποιητικών.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή