Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τον Δήμαρχο Πύλης επισκέφτηκε ο Νέος Hγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Προκοπίου Διονύσιος Κλάδης

Εθιμοτυπική επίσκεψη είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας με τον Νέο  Ηγούμενο Διονύσιο Κλάδη  της Ιεράς Μονής Αγίου Προκοπίου, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας Αγίου Προκοπίου Πρεσβύτερο Πατέρα Βασίλειο Βλάχο, όπου αντάλλαξαν ευχές με τον Πατέρα Κλάδη να συγχαίρει τον κ. Μαράβα για την επανεκλογή του στον Δημαρχιακό  Θώκο, ενώ ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας ευχήθηκε καλή επιτυχία τον Πατέρα Κλάδη  για την ενθρόνιση του ως Νέο  Ηγούμενο στην Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου.

Επίσης ο κ. Μαράβας υποσχέθηκε στον Πατέρα Κλάδη την αμέριστη βοήθεια που θα έχει η Ιερά Μονή από τον Δήμο Πύλης, για την επίλυση των όποιων προβλημάτων που θα αντιμετωπίζει  στην βελτίωση της επισκεψιμότητας στο Μοναστήρι  από  όλο την περιοχή και όχι μόνο.

Επειδή σε λίγες ημέρες επίκειται το Πανηγύρι του Αγίου Προκοπίου στην εορτάζουσα Ομώνυμη Μονή η Τοπική Κοινότητα και ο Δήμος Πύλης συνεργαζόμενοι,  με τον Νέο Ηγούμενο θα προσπαθήσουν για την  συντόμευση  κάποιων  εργασιών , βελτίωσης της εικόνας του Μοναστηριού ειδικά στον εξωτερικό χώρο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή