Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τοποθέτηση βόμβας στον Βύρωνα-Τί λένε οι έρευνες

   Πιθανολογείται πως η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», προέβη στην τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος και αυτό, γιατί προσομοιάζει η συνδεσμολογία της βόμβας με άλλες βόμβες που χρησιμοποιούσε η οργάνωση στο παρελθόν.

   Ο εκρηκτικός μηχανισμός βρίσκεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας ενώ εντοπίστηκε μετά από μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην ιστοσελίδα zougla.gr και την «Εφημερίδα των Συντακτών».

   Σύμφωνα με τις Αρχές, ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε κατσαρόλα, στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου, έξω από την πολυκατοικία της οδού Αδραμυτίου ενώ μόλις εντοπίστηκε οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ ανέλαβαν δράση εξουδετερώνοντάς τη, χωρίς ελεγχόμενη έκρηξη, γεγονός που διευκολύνει το έργο των ειδικών στα εργαστήρια.

   ‘Όπως εικάζεται, η βόμβα δεν εξερράγη λόγω κάποιου λάθους στη συνδεσμολογία της ενώ σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η ανάληψη ευθύνης από κάποιον καθώς ούτε ο άγνωστος που τηλεφώνησε ανέφερε κάτι.

ΠΗΓΗ: www.cnn.gr

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή