Τοποθετούνται σχολικοί φύλακες στις σχολικές αυλές του δήμου Μετεώρων

Σχολικές αυλές θα παραμένουν ανοικτές είναι από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Συνάντηση με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Καλαμπάκας είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Λίλας Μπαντέκας – Νάνη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε το αίτημα του ανοίγματος των προαύλιων χώρων των σχολείων κατά τις απογευματινές ώρες.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων έκανε αποδεκτή την πρόταση των εκπροσώπων των Συλλόγων και άμεσα τοποθετούνται δυο σχολικοί φύλακες προκειμένου να ανοίγουν κατά τις απογευματινές ώρες οι σχολικές αυλές.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, παρακαλούνται οι γονείς να συνοδεύουν τα παιδιά τους κατά τις απογευματινές ώρες προκειμένου να προστατεύεται η υγεία των παιδιών και να διασφαλίζεται η ευταξία του χώρου.

Συγκεκριμένα, οι ώρες κατά τις οποίες οι σχολικές αυλές θα παραμένουν ανοικτές είναι από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …