Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τώρα δεν… «μένουμε Τρίκαλα» κ. Παρθένη;

Όπως διαβάζουμε στο επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ του trikalanews.gr που υπογράφει η κ. Λέλα Κατεχάκη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Παρθένης, ευθύς μετά το άκουσμα των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών, αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπέβαλε την παραίτησή του και κατήλθε στην Αθήνα προκειμένου να διεκδικήσει τον διορισμό του στο «Λαϊκό» Γενικό Νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Ο κ. Παρθένης που πρωτοστατούσε και στην δημιουργία δημοτικής παράταξης στην πόλη μας υπό την επωνυμία «Μένουμε Τρίκαλα» προφανώς άφησε στην άκρη τις βαρύγδουπες «αριστερές» ιδεολογίες προκειμένου να ασχοληθεί με την… καραπαρτάρα του!

Όσο σκληρή και αν ακούγεται η φρασεολογία, ανταποκρίνεται πλήρως στην νοοτροπία του εν λόγω «κυρίου», γιατί ουσιαστικά αφήνει ακέφαλο το κορυφαίο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Νομού Τρικάλων για τουλάχιστον μερικούς μήνες (μέχρι να οριστεί από μια νέα έτσι κι αλλιώς κυβέρνηση αντικαταστάτης του), πράγμα που ποσώς τον ενδιαφέρει προφανώς.

Αλλά και γενικότερα ανταποκρίνεται στην νοοτροπία των μέχρι σήμερα κυβερνώντων οι οποίοι κατά πως δείχνει το πράγμα, αναμένεται όπως τα… ποντίκια να πηδήξουν πρώτα από το καράβι που βουλιάζει.

Τελικά, αντιλαμβανόμαστε πλέον καθαρά τον τρόπο διοίκησης και συμπεριφοράς του εν λόγω «κυρίου» στο Νοσοκομείο Τρικάλων, γιατί όπως λέει και ο λαός μας, «τα στερνά τιμούν τα πρώτα»…

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή