Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tourism Awards 2023 – H Visit Meteora στους μεγάλους νικητές της δεκαετίας

Με μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα γιορτάστηκαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα κάποιες από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό.

Στη δέκατή τους διοργάνωση, τα πρώτα και μεγαλύτερα βραβεία του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους.

Η Visit Meteora απέσπασε δύο σημαντικά βραβεία στα φετινά Tourism Awards 2023, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα.

Η εταιρεία κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία υπαίθριος τουρισμός και το ασημένιο βραβείο για την ιστοσελίδα της.

Το βραβείο στην κατηγορία του υπαίθριου τουρισμού αναγνωρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών και το συνολικό αποτέλεσμα της εμπειρίας που παρέχεται στους επισκέπτες στην περιοχή, ενώ το βραβείο για την ιστοσελίδα της αναδεικνύει την καινοτομία και την επαγγελματική προσέγγιση που χρησιμοποιείται στην παρουσίαση της επιχείρησης και του προορισμού.

Η διοίκηση της εταιρείας εξέφρασε τη χαρά της για τη βράβευση αυτή και δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βραβευτούμε στα Tourism Awards για το έργο μας στα Μετέωρα. Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια λειτουργίας μας με νέα τιμητικά βραβεία. Αυτή η διάκριση μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα Μετέωρα και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της εταιρείας μας με βάση τις ανάγκες των πελατών μας και τις τάσεις του τουριστικού κλάδου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες και το προσωπικό μας για τη συνεχή προσπάθεια και αφοσίωσή τους στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.”
Τα Tourism Awards αποτελούν τα πιο καθοριστικά βραβεία της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, αναγνωρίζοντας την αριστεία και την καινοτομία στον τομέα του τουρισμού.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα καλύτερα παραδείγματα επιχειρηματικού πνεύματος και καινοτομίας στον τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή