Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τουρνουά ποδοσφαίρου στον Βόλο ενάντια στην ξενοφοβία και τον κοινωνικό αποκλεισμό

Στον Βόλο, πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου όπου όλες οι ομάδες έβαλαν «γκολ» στην αλληλεγγύη ενάντια στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
Οι διοργανωτές, Ομάδα Υποστήριξης Προσφύγων Βόλου, ΠΣΑΤ και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μαζί με τις ομάδες φιλοξενούμενων προσφύγων στο ΜΟΖΑ, των Δικηγόρων, των Παλαιμάχων Ολυμπιακού Β. και Νίκης και των πρωταθλητών και αήττητων Αστυνομικών ένωσαν τις δυνάμεις τους και έστειλαν μηνύματα φιλίας προς όλες τις κατευθύνσεις.
Όλοι οι παίκτες των ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσέφεραν θέαμα, με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να παίρνει την 1η θέση στο τουρνουά σημειώνοντας 3 νίκες. Επιβλήθηκε 1-0 των Δικηγόρων, 3-1 των Προσφύγων και 5-1 της μικτής ομάδας παλαιμάχων Ολυμπιακού, Νίκης και ΠΣΑΤ.
Την 2η θέση κατέλαβε η μικτή ομάδα παλαιμάχων Ολυμπιακού, Νίκης και ΠΣΑΤ, σημειώνοντας 2 νίκες, 2-0 επί των Προσφύγων και 2-1 επί των Δικηγόρων, ενώ ηττήθηκε με 5-1 από την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.
Οι Δικηγόροι κατέλαβαν την 3η θέση με 1 νίκη επί των Προσφύγων με 2-1 και 2 ήττες, ενώ οι Πρόσφυγες τερμάτισαν στην 4η θέση, χάνοντας και τα 3 παιχνίδια που έδωσαν.
Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν βραβεύσεις στις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά. Βραβεύτηκε, τόσο από τον ΠΣΑΤ, όσο και από την ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, ο βετεράνος Βολιώτης δημοσιογράφος Δημήτρης Μπάτσιος, ενώ ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου προσέφερε βιβλία στον ΠΣΑΤ, στην ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και στους Πρόσφυγες, καθώς και 3 μπάλες ποδοσφαίρου στους Πρόσφυγες.
Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκαν αναμνηστικές μπλούζες και μετάλλια, ενώ προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκά.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή