Τουριστικοί προορισμοί της Θεσσαλίας προβάλλονται στην πολωνική δημόσια τηλεόραση

Τις ομορφιές του ορεινού όγκου Τρικάλων  έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι Πολωνοί μέσω της κρατικής πολωνικής τηλεόρασης. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού ν. Τρικάλων διοργάνωσαν  ταξίδι εξοικείωσης  (fam trip) για την Πολωνέζα δημοσιογράφο του κρατικού καναλιού TVP  κ. Monika Witkowska. Η κ. Witkowska ταξίδεψε στη χώρα μας με τον σύζυγό της και την 3χρονη κόρη της και μέσω της εκπομπής της αναμένεται να παρουσιάσει πόσο εύκολο είναι να ταξιδεύει μια οικογένεια με μικρά παιδιά στη Θεσσαλία, δίνοντας χρηστικές οδηγίες που διευκολύνουν το ταξίδι. Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας  Γιάννης Μπουτίνας μαζί με τους υπεύθυνους του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού ν. Τρικάλων ανέλαβαν την ξενάγηση της δημοσιογράφου σε περιοχές των Μετεώρων και της Πύλης.  Ο Αντιπεριφερειάρχης  απεύθυνε  επίσης πρόσκληση προς την  κ. Witkowska προκειμένου στην επόμενη επίσκεψή της στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να επισκεφτεί τα νησιά των Β. Σποράδων, τα παράλια του νομού Λάρισας και τον ορεινό όγκο του ν. Καρδίτσας  με τη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με εξωστρέφεια, αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια σε  ανερχόμενο τουριστικό προορισμό με  διεθνή αναγνωρισιμότητα, χάρη στο στοχευμένο πρόγραμμα  δράσεων τουριστικής προβολής, τη βραβευμένη της τουριστική καμπάνια, το  έξυπνο  ψηφιακό μάρκετινγκ, την  ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, αλλά  και την ανάπτυξη νέων  εναλλακτικών μορφών τουρισμού,  προκειμένου να αυξήσουμε τη μέση ημερήσια δαπάνη ανά επίσκεψη» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 «Στοχεύουμε στην τουριστική αγορά της Κεντρική Ευρώπης, καθώς θέλουμε να ενισχύσουμε την τουριστική κίνηση στη Θεσσαλία και να δώσουμε ώθηση σε ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας μας. Παράλληλα προγραμματίσαμε με την κ. Witkowska μια νέα δράση στα νησιά των Σποράδων και στα παράλια του νομού Λάρισας, όπου τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξημένη επισκεψιμότητα από Πολωνούς τουρίστες» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …