Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραγική η κατάσταση στο ΚΑΠΗ και το Ιατρείο των Μεγάλων Καλυβίων (φωτό)

Από κέντρο διανομής ρούχων και κλινοσκεπασμάτων σε… χωματερή

Οι πλημμύρες δεν άφησαν αλώβητο ούτε το κτήριο που φιλοξενεί το ΚΑΠΗ και το Ιατρείο των Μεγάλων Καλυβίων. Ενώ ήδη είχε καθαριστεί φυσικά με την εθελοντική προσφορά και την αυτοδιάθεση ελαχίστων συμπολιτών μας, αποφασίστηκε στο χώρο να λειτουργήσει το κέντρο που θα συγκεντρωνόταν ρούχα και κλινοσκεπάσματα.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Ωστόσο, όπως καταγράφει το Trikalanews.gr ο χώρος τελικά μετά από όλα αυτά έχει μετατραπεί σε μια χωματερή πάσης φύσεως σκουπιδιών. Τα πράγματα που προοριζόταν για προσφορά μένουν σε μαύρες σακούλες ερμητικά κλεισμένες και άλλα έχουν σκορπίσει στο χώρο.

Την ίδια ώρα, το Ιατρείο συνεχίζει προφανώς να λειτουργεί και είναι αναγκαίο όσο ποτέ. Όπως σημαντικό είναι να καθαριστεί και το ΚΑΠΗ μιας και κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι σε ένα χωριό που μετρά ακόμη πληγές να υπάρχουν χώροι διαθέσιμοι για την τοπική κοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια δεν χωράει ο νους πώς μια διαδικασία προσφοράς στην τοπική κοινότητα μπορεί να αφήσει πίσω της όλο αυτό το χάος και μάλιστα χωρίς να αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη για την αποκατάστασή του!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή