Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραγικό δυστύχημα με ευθύνη οδηγού της Μπακογιάννη

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφεται ο επίλογος του έτσι κι αλλιώς τραγικού συμβάντος που έλαβε χώρα έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άντρες της φρουράς της Ντόρας Μπακογιάννη, χτύπησε μοτοσικλετιστή που περνούσε κινούμενος νόμιμος και συγκεκριμένα με πράσινο από το συγκεκριμένο σημείο της συμβολής Ακαδημίας με Βασιλίσσης Σοφίας.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο έστριψε αριστερά προς την είσοδο της Βουλής από την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και πάνω του προσέκρουσε ο 23χρονος Ιάσωνας ο οποίος ανέβαινε την εν λόγω λεωφόρο από το Σύνταγμα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στα social media, εξέφρασε την συντριβή της για το συμβάν και διαβεβαίωσε την οικογένεια με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά, ότι θα διερευνηθεί το θέμα και θα αποδοθούν ευθύνες.

Αλγεινή αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι όταν κατέβηκε από το όχημά του ένας ντελιβεράς που περνούσε εκείνη την στιγμή από το σημείο, για να διαπιστώσει τι έγινε μετά την πτώση του άτυχου άντρα, αστυνομικοί τον απείλησαν έμμεσα επειδή δεν φορούσε κράνος και με πολύ άσχημο τρόπο του είπαν να φύγει από το σημείο.

Η οικογένεια του θύματος, ανακοίνωσε ότι δεδομένης της μη αναστρέψιμης κατάστασης του νεαρού, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του.

Η κατάσταση του νεαρού είναι δραματική αφού είναι εγκεφαλικά νεκρός.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή