Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραγωδία: Πέθανε κοριτσάκι 6,5 ετών

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο ένα κοριτσάκι μόλις 6,5 ετών, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τις προηγούμενες ημέρες το κοριτσάκι ήταν εμπύρετο και σήμερα η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Αρχικά στο σπίτι των γονιών μετέβη ένας παιδίατρος ο οποίος εξέτασε αρχικά το παιδάκι και διαπίστωσε ότι χρήζει νοσηλείας σε κλινική.

Μεταφέρθηκε σε πρώτο χρόνο σε ιδιωτική δομή στην Τούμπα και από εκεί διακομίστηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. «Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και οι γιατροί στο νοσοκομείο για να το επαναφέρουν στη ζωή με ΚΑΡΠΑ, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. Σύμφωνα με τον ίδιο το παιδάκι υπεβλήθη και σε τεστ covid, χωρίς όμως να διαπιστωθεί λοίμωξη, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες.

Τελικά το 6,5 ετών κοριτσάκι έχασε τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή