Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραγωδία στην άσφαλτο για 57χρονο Τρικαλινό

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στην επαρχιακή οδό Μεγαλοχωρίου – Πατουλιάς σήμερα το απόγευμα.

Το τροχαίο δυστύχημα προκλήθηκε όταν 57χρονος οδηγός, με πορεία από Μεγαλοχώρι προς την Πατουλιά, σε μια επικίνδυνη στροφή, από τις πολλές που έχει ο δρόμος αυτός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με ταχύτητα πάνω σε στύλο της ΔΕΗ με καλώδια υψηλής τάσης.

Το αυτοκίνητο χτύπησε τον στύλο της ΔΕΗ με τέτοια σφοδρότητα, που τον έκοψε στα δύο με τα καλώδια να πέφτουν πάνω στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων με δύο οχήματα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άντρες της Αστυνομίας, που διέκοψαν την κυκλοφορία.

Στον τόπο του ατυχήματος έφτασε και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ να διακόψει το ρεύμα, για να μπορέσουν να επιχειρήσουν οι Πυροσβέστες και να απεγκλωβίσουν τον άτυχο 57χρονο.

Ο οδηγός που ήταν εγκλωβισμένος για αρκετή ώρα, βρήκε ακαριαίο θάνατο ή από τα βαρειά τραύματα ή από πιθανή ηλεκτροπληξία, καθώς τα καλώδια έρχονταν σε επαφή με το αυτοκίνητο.

Μόλις το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα και απομάκρυνε τα καλώδια, άρχισε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του νεκρού οδηγού.

Μετά τον απεγκλωβισμό του άτυχου άντρα, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο 57χρονος Σ.Μ. ήταν πατέρα ενός παιδιού, κάτοικος Αθηνών με καταγωγή από τον Λόγγο και αυτή την περίοδο είχε έρθει να δει τους ηλικιωμένους γονείς του.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή