Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Δύο νεκροί και μία τραυματίας από σύγκρουση σκαφών

10 Aug 2019 Ελλαδα

Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματισμένη είναι ο τραγικός απολογισμός του ναυτικού δυστυχήματος που συνέβη χθες βράδυ στο Πόρτο Χέλι.

Τα αίτια της σύγκρουσης του ταχύπλοου φουσκωτού, στο οποίο επέβαιναν 10 Γάλλοι υπήκοοι, με ξύλινο αλιευτικό με 3 Έλληνες επιβάτες, παραμένουν άγνωστα.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν οι 2 Έλληνες άνδρες που επέβαιναν στο αλιευτικό, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε μία γυναίκα που βρισκόταν μαζί τους.

Από την προανάκριση του Λιμενικού Σώματος, προέκυψε πως στο ταχύπλοο επέβαινε ακόμη ένας αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να ήταν και ο οδηγός του και ο οποίος αναζητείται.

Στο λιμεναρχείο της περιοχής κρατούνται οι Γάλλοι επιβάτες του ταχύπλοου, ενώ με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας, στο σημείο έχει μεταβεί και ο Α’ Υπαρχηγός του Λιμενικού αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης, ο Περιφερειακός Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Σπυρίδων Κοντομάρης, καθώς και ο Διευθυντής και δύο στελέχη της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων (ΕΛΥΔΝΑ).

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …