Tραμπούκικη επίθεση σε βάρος δημοτικού συμβούλου στον Βόλο

Τι λέει το ΚΚΕ για το συμβάν ενάντια στον εκλεγμένο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας με θύμα τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Κωνσταντίνο Γαργαλά, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Βόλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, το επεισόδιο σημειώθηκε στη ΔΕΥΑΜΒ, όπου επρόκειτο να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Στην αίθουσα είχαν προσέλθει πρώτοι οι κ.κ. Στέλιος Λημνιός και Κώστας Γαργάλας από τις μειοψηφίες, ενώ παραβρίσκονταν επίσης ο σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Μαλαματίνης και η πρακτικογράφος της ΔΕΥΑΜΒ, όταν ξαφνικά μπήκε μέσα ένας γιγαντόσωμος άνδρας που φορούσε αποκριάτικη μάσκα, κατευθύνθηκε προς τον κ. Γαργάλα, τον πέταξε στον τοίχο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Επικράτησε πανικός και όταν ο μασκοφόρος επιχείρησε να διαφύγει, τον κυνήγησαν οι κ.κ. Λημνιός και Μαλαματίνης και τον ακινητοποίησαν στις σκάλες. Όταν του τράβηξαν την μάσκα, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας με τη μάσκα ήταν ο δημοτικός σύμβουλος του Αχ. Μπέου και πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ Βασίλης Ζαχείλας. Στην ΔΕΥΑΜΒ κλήθηκε η αστυνομία, ενώ ο κ. Γαργάλας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Την αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε το συμβάν που με ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται:

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την βρώμικη, τραμπούκικη επίθεση μασκοφόρου, εκλεγμένου με τη Δημοτική Αρχή Μπέου, σε βάρος του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Γαργάλα.

Είναι δεδομένο ότι αυτή η επίθεση σχετίζεται με τη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βόλο, και με την προσωπική συμβολή του Κώστα Γαργάλα, για την αποκάλυψη των αντιλαϊκών σχεδιασμών της πλειοψηφίας Μπέου, σε διαπλοκή με οικονομικά συμφέροντα, για τα “επενδυτικά τους σχέδια” στο Λιμάνι της πόλης και τον σταθμό αποθήκευσης – επαναεριοποίησης LNG, τις επικίνδυνες συνέπειές τους στην υγεία του λαού του Βόλου και στο περιβάλλον. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι η μαφιόζικη επίθεση πραγματοποιήθηκε μόλις δυο μέρες μετά την παρέμβαση του Κώστα Γαργάλα στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα, με τη συμμετοχή φορέων και της Μαγνησίας, όπου κατήγγειλε τη δράση ενός “κουβαριού συμφερόντων” που λυμαίνονται την πόλη του Βόλου.

Οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες επιθέσεις δεν τρομοκρατούν το ΚΚΕ, τα μέλη και τους φίλους του, αντίθετα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της δράσης και των αποκαλύψεών του. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσει το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου, αντιπαλεύοντας την αντιλαϊκή πολιτική του αντιδραστικού δημάρχου και υπερασπίζοντας τις ανάγκες των πολλών κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και ειδικών επιστημονικών φορέων

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …