Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραπεζική αργία 2 ημερών για το Πάσχα των Καθολικών

Η Παρασκευή 30 Μαρτίου και η Δευτέρα 2 Απριλίου έχουν ορισθεί ως ειδικές τραπεζικές αργίες, λόγω του Πάσχα των Καθολικών.

Τα καταστήματα των τραπεζών θα είναι ανοιχτά, καθόσον οι ημέρες αυτές είναι εργάσιμες για το προσωπικό. Ωστόσο, θα παρέχουν περιορισμένη εξυπηρέτηση στο συναλλακτικό κοινό, δεδομένου ότι η μη λειτουργία Τραπεζικού Πληροφοριακού Συστήματος δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση ορισμένων ηλεκτρονικών διατραπεζικών συναλλαγών.

Διατραπεζικές μεταφορές σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών του εσωτερικού και του εξωτερικού και εντολές πληρωμών που θα καταχωρούνται από αύριο έως και την Δευτέρα, θα εκτελούνται τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου.
Κατά τις παραπάνω ημέρες ειδικής αργίας, όλες οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις που απορρέουν από υφιστάμενες συμβάσεις και της πελατείας τους, καθώς και τις λοιπές εν γένει ληξιπρόθεσμες, την ίδια ημέρα, υποχρεώσεις της πελατείας αυτών προς οποιονδήποτε τρίτο, εκπληρώνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ως εκ τούτου οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται αύριο και τη Δευτέρα, θα εκτελεστούν την Τρίτη 3 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι μεταφορές εντός Τραπεζών και οι μισθοδοσίες θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τρίτη 3 Απριλίου.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή