Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραβούν την ανηφόρα οι τιμές ακινήτων στα Τρίκαλα

Τι δείχνουν τα στοιχεία του spitogatos.gr

Αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης και σίγουρα θα συνεχίσει να μας απασχολεί για χρόνια ακόμη αφού δεν φαίνεται να έχει βρεθεί ο τρόπος να ελεγχθεί η κατάσταση που επικρατεί.

Ο λόγος για τις τιμές ακινήτων – τόσο ενοικίασης όσο και πώλησης- που στην περιοχή του νομού Τρικάλων, αυξάνονται μήνα με τον μήνα με τους περισσότερους συμπολίτες μας να φοβούνται ότι σε λίγο δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στο μηναίο κόστος ενός ενοικίου την ίδια ώρα που φυσικά δεν μπορούν και να προβούν σε αγορά διαμερισμάτων.

Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία που δίνει η πλατφόρμα αναζήτησης κατοικιών Spitogatos.gr και αναδεικνύει το Trikalanews.gr, τα οποία βέβαια αφορούν έναν ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό ακινήτων για την ακρίβεια όσα διατίθενται για ενοικίαση ή πώληση μέσω αυτής.

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία δείχνουν αύξηση στις τιμές πώλησης στον νομό Τρικάλων κατά 2,70% από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2022. Η αντίστοιχη αύξηση στα ενοίκια είναι ελάχιστη, σύμφωνα με την πλατφόρμα πάντα, ωστόσο ήδη από πέρυσι τα ενοίκια είχαν εκτοξευθεί και φαίνεται ότι διατηρούν την αυξητική τάση.

Διαβάστε επίσης:

Στο ενοίκιο ο μισθός των Τρικαλινών – Φωτιά και οι τιμές πώλησης!

 

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή