Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραυματισμός 6χρονης στο λιμάνι του Βόλου

Μια 6χρονη τραυματίστηκε προχθές το απόγευμα στο επιβατικό λιμάνι του Βόλου, στη διάρκεια των διαδικασιών πρόσδεσης επιβατικού-οχηματαγωγού σκάφους.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, κατά τον κατάπλου του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Σούπερ Σταρ» στο λιμάνι και την αποβίβαση των επιβατών του, ενώ συνεχιζόταν η εκφόρτωση οχημάτων από το πλοίο, η 6χρονη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της και ευρισκόμενη επί της προβλήτας, κοντά στο πλοίο, τραυματίστηκε από ορμίδιο συμπληρωματικού κάβου πρόσδεσης, το οποίο ερρίφθη από μέλος του πληρώματος του πλοίου και αναπήδησε επί του οδοστρώματος της προβλήτας.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Βόλου, καθώς και μέλη πληρώματος του πλοίου, τα οποία παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην ανήλικη τραυματία, ενώ στη συνέχεια αυτή μεταφέρθηκε από τη μητέρα της, σε ιδιώτη παιδίατρο, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Στο μεταξύ με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες διακομιδή 37χρονου, από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με ιδιωτικό σκάφος, καθώς έχρηζε ιατρικής περίθαλψης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή