Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρέχουν για τα γιορτινά ψώνια οι Τρικαλινοί

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά των Τρικάλων, λίγα μόλις 24ωρα πριν από τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr με την καταβολή των συντάξεων και των δώρων, πολλοί ήταν που τις τελευταίες ημέρες βγήκαν στην εμπορική αγορά των Τρικάλων, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους ή και έρευνα αγοράς για τα ψώνια της Πρωτοχρονιάς.

Η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη και τις απογευματινές ώρες, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που συνδυάζουν την βόλτα στην αγορά, μαζί με τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Δήμο ή μια βόλτα για καφέ στην Ασκληπιού.

Πως θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα

Για όσους δεν έχουν προλάβει ακόμη να κάνουν τις αγορές τους, η εμπορική αγορά θα τους περιμένει μέχρι τις 9 απόψε το βράδυ.

Αύριο Σάββατο θα λειτουργήσει με συνεχόμενο ωράριο και συγκεκριμένα 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.

Χριστούγεννα και δεύτερη ημέρα, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Η αγορά θα ανοίξει πάλι την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Το ωράριο λειτουργίας των κουρείων και κομμωτηρίων

Τα κουρεία και τα κομμωτήρια στα Τρίκαλα έχουν το ίδιο ωράριο με τα εμπορικά καταστήματα, ωστόσο σύμφωνα με τους επαγγελματίες του χώρου, όσοι δεν έκλεισαν ραντεβού θα πρέπει να το κάνουν άμεσα γιατί γίνεται ο …κακός χαμός.

Τα σούπερ μάρκετ

Την ίδια στιγμή αυξάνεται η κίνηση και στα σούπερ μάρκετ με τους καταναλωτές να αξιοποιούν τις προσφορές και το καλάθι του νοικοκυριού για να οργανώσουν εγκαίρως το εορταστικό τραπέζι.

Σήμερα Παρασκευή θα λειτουργήσουν μέχρι τις 9 το βράδυ. Αύριο Σάββατο θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν ξανά την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου με ωράριο 08:00 – 21:00 μέχρι την Παρασκευή (30/12). Τα ίδια θα ισχύουν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή