Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρέχουν οι διαδικασίες για την ανάπλαση και ανάδειξη του Βαρουσίου

Προσωρινοί ανάδοχοι για τμήματα του έργου όπως η ανάδειξη της οικία Τζάνα

Με γοργούς ρυθμούς τρέχει το έργο ανάπλασης και ανάδειξης του Βαρουσίου που μετά την ολοκλήρωσή του, θα διαμορφωθεί ένας συνεκτικός χώρος περιήγησης και δραστηριοτήτων που θα συνάδει με την ιστορικότητα αλλά και την αρχιτεκτονική ταυτότητα της παλιάς πόλης των Τρικάλων.

Ήδη, όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Καταβούτας, μιλώντας στο Τrikalanews.gr έχουν αναδειχθεί προσωρινοί ανάδοχοι για μια σειρά έργων όπως είναι η ανάδειξη και η διαμόρφωση της οικίας Τζάνα σε χώρο δημιουργικής έκφρασης, η διαμόρφωση της πλατείας στην Αγία Επίσκεψη, ενώ παράταση μέχρι τέλος του μήνα έχει πάρει ο διαγωνισμός που αφορά τον οικισμό.

Παράλληλα, στο τέλος του μήνα αναμένεται και ο διαγωνισμός και η ανάδειξη αναδόχου, για τον λόγο του Προφήτη Ηλία, ένα έργο που θα συνδεθεί με το Βαρούσι και θα ολοκληρώσει το νέο δίκτυο πολιτισμού στην πόλη των Τρικάλων.

Πρόκειται για έργα που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και που αναμένεται να αφήσουν σημαντική παρακαταθήκη στην πόλη, δεδομένου ότι θα διαμορφώσουν έναν ολοκληρωμένο πόλο δραστηριοτήτων και επισκεψιμότητας στην καρδιά των Τρικάλων.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή