Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρεις γυναίκες συνελήφθησαν για εικονικό εμβολιασμό, στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Τρεις γυναίκες συνελήφθησαν για υπόθεση εικονικών εμβολιασμών στο ΙΚΑ της Λ. Αλεξάνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πρόκειται για μία συνταξιούχο πλαστικό χειρουργό, που είχε κάνει την πρώτη δόση και ήθελε να κάνει «εικονικά» τη δεύτερη, τη βοηθό της και μια νοσηλεύτρια φίλη τους.

Η νοσηλεύτρια φέρεται να έβαλε τη σύριγγα στη γιατρό χωρίς φάρμακο και στη βοηθό φέρεται να πέταξε το υγρό στον αέρα, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε την Τρίτη τρεις γυναίκες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Οι δύο γυναίκες, με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, «πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορωνοϊού», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που τέθηκαν υπόψη εισαγγελέα, παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, αναφέρει η ανακοίνωση σχετικά με το χρονικό της υπόθεσης.

Από την έρευνα και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε προέκυψε η συμμετοχή των τριών γυναικών σε υπόθεση εικονικού εμβολιασμού. Από τον χώρο στον οποίο πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός κατασχέθηκαν αντικείμενα, που θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή