Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρεις τρεις ανεβάζει τις εκλογικές μονάδες ο Γιώργος Οικονόμου!

Όλοι συζητούν την πρόταση του Ν. Ανδρουλάκη κι αυτό…βγαίνει στον κόσμο

Την εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει κι άλλο μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Οικονόμου:

«Το ΠΑΣΟΚ δίνει απαντήσεις εκεί που τα άλλα 2 κόμματα δεν δίνουν και κρύβονται. Είναι κομβική η θέση του ΠΑΣΟΚ σε οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας, και ποτέ άλλοτε πολιτικό κόμμα, παρά μόνο εμείς, δεν περιέγραψε με τόση σαφήνεια την πολιτική του πρόταση για την μετεκλογική του στάση.

Την προηγούμενη εβδομάδα που μιλήσαμε είπα κάποια νούμερα, ( ότι το ΠΑΣΟΚ στο νομό θα έχει 17% ) και δεν είχα υπ όψιν μου τις καινούργιες εξελίξεις και το πέρασμα που έχουνε στον κόσμο. Τα αναθεωρώ λοιπόν προς τα πάνω κατά 2 με 3 μονάδες. Πήγα στον Πετρόπορο, και είχα στην προσωπική μου ομιλία τους διπλάσιους απ’ αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στην περιοχή. Το λέω και το πιστεύω, αν το ΠΑΣΟΚ πάρει πανελλήνια 15%, εμείς στο Νομό Τρικάλων θα πάρουμε 20%.

Στα χωριά που πάω και αυτοί που έρχονται στις συγκεντρώσεις το λένε και το δείχνουν, ότι μας υποδέχονται με ζεστασιά και με αμεσότητα. Έχω πάει σε 24 χωριά ως τώρα, και καλό θα ήταν όλοι γενικά οι υποψήφιοι να βγαίνουν στα χωριά και να ακούνε τα προβλήματα του κόσμου».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή