Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρία ματς, τρεις δοκιμασίες στην αυριανή αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Τρία ματς… ένα εντός και δύο εκτός έδρας για τις τρικαλινές ομάδες της Γ’Εθνικής κατηγορίας με τον ΑΟ Τρίκαλα να αγωνίζεται εντός των τειχών και Φήκη, Νεοχώρι να δοκιμάζονται σε Λευκάδα και Ναύπακτο.

Σε ότι αφορά τους «κυανέρυθρους» επιστρέφουν στην έδρα τους για ένα ματς δύσκολο απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο όπως ο Παναγρινιακός.

Το θετικό στην υπόθεση είναι πως ο Σάκης Θεοδοσιάδης υπολογίζει τους Κουσκουνά, Νιάρο και Κουτσιανικούλη που έλειψαν από την προηγούμενη αναμέτρηση.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00 και διαιτητής θα είναι ο Σταύρου (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής) με βοηθούς τους Καλογριανίτη και Γιοβανή (ΕΠΣ Καρδίτσας).

Ο ΠΟ Φήκης που κατάφερε και υπέταξε τον Απόλλωνα Πάργας, θα ταξιδέψει αύριο για την Λευκάδα. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη που θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρηθεί στο κυνήγι της 1ης θέσης.

Η Φήκη έχει αποδείξει πως μπορεί ακόμη και μακριά από την έδρα της να πετύχει σπουδαίες επιτυχίες… και ποντάρει σε αυτή την διάθεσή της που φυσικά προκύπτει από το αξιόμαχο ρόστερ της και ειδικά τον 1ο σκόρερ της κατηγορίας, Νίκο Σκόνδρα.
Διαιτητής θα είναι η κα Πιγγίου από την Ηγουμενίτσα με βοηθούς τους Βλαχοδήμο και Ροκοπάνο από την Αιτωλοακαρνανία.

Τέλος… ο Διγενής Νεοχωρίου παίζει με την πλάτη στον τοίχο στη Ναύπακτο κόντρα στον Αστέρα και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για αν συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή του στη Γ’Εθνική.

Η διαιτητική τριπλέτα αποτελείται από τους Πατρινούς Πράνταλο, Σωτηρόπουλο και Αβραμοπούλου.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή