Τρία στα τρία ο ΠΑΟΚ – Πρώτη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

15 Sep 2018 Αθλητικα

Την τρίτη σερί νίκη στην Σούπερ Λιγκ σημείωσε ο ΠΑΟΚ ο οποίος κέρδισε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 3-1. 

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που σκόραρε πρώτος όταν ο Βουό έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Παπαστεριανό που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 21΄. 

Από ένα λάθος στην μεσαία γραμμή, ο Κάνιας έκλεψε την μπάλα, ο Ελ Καντουρί έκανε το γύρισμα για τον Μπίσεσβαρ που ισοφάρισε στο 37′. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι το ημίχρονο θα έληγε 1-1, στο 45′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ μετά το κόρνερ του Μπίσεσβαρ, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά δίνοντας προβάδισμα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει και στο 52′ μετά από παιδαριώδη λάθη στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Λέο Ζαμπά με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-3. 

ΟΦΗ: (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Νάστος, Ντίνας (54’ Αραβίδης), Νέιρα (65΄Κουτσιανικούλης), Σάσι (54΄Πλατέλλας), Βουό.

ΠΑΟΚ ( Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62΄Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ζαμπά (69΄Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ(80΄Σάχοβ), Καρέλη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 37 χρόνια πήρε νίκη στο γήπεδο της Ριζούπολης επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα γκολ για την ομάδα τυων Ιωαννίνων οι Λεό στο 40΄ και Νικολιάς στο 60΄. Μέιωσε για τους γηπεδούχους ο Χέλβε στο 79. ΄Ο ΠΑΣ έπαξε με δέκα παίκτες από το 84΄καθώς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Κάστρο.

Απόλλων Σμύρνης  (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος (74′ Γκίνο), Κύργιας, Γκονζάλες (58′ Σικαμπάλα(, Τριάδης, Ντ’ Ουρζό (74′ Ελ Χέλβε), Μάντζιος, Πέδρο, Μπεντινέλι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Λίλα, Κάστρο, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιντάλ (86′ Σκόνδρας), Λεό (69′ Κριζμάν), Μυστακίδης (80′ Αθανασιάδης).

admins
Author: admins

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …