Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρία στα τρία ο ΠΑΟΚ – Πρώτη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την τρίτη σερί νίκη στην Σούπερ Λιγκ σημείωσε ο ΠΑΟΚ ο οποίος κέρδισε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 3-1. 

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που σκόραρε πρώτος όταν ο Βουό έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Παπαστεριανό που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 21΄. 

Από ένα λάθος στην μεσαία γραμμή, ο Κάνιας έκλεψε την μπάλα, ο Ελ Καντουρί έκανε το γύρισμα για τον Μπίσεσβαρ που ισοφάρισε στο 37′. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι το ημίχρονο θα έληγε 1-1, στο 45′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ μετά το κόρνερ του Μπίσεσβαρ, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά δίνοντας προβάδισμα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει και στο 52′ μετά από παιδαριώδη λάθη στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Λέο Ζαμπά με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-3. 

ΟΦΗ: (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Νάστος, Ντίνας (54’ Αραβίδης), Νέιρα (65΄Κουτσιανικούλης), Σάσι (54΄Πλατέλλας), Βουό.

ΠΑΟΚ ( Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62΄Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ζαμπά (69΄Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ(80΄Σάχοβ), Καρέλη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 37 χρόνια πήρε νίκη στο γήπεδο της Ριζούπολης επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα γκολ για την ομάδα τυων Ιωαννίνων οι Λεό στο 40΄ και Νικολιάς στο 60΄. Μέιωσε για τους γηπεδούχους ο Χέλβε στο 79. ΄Ο ΠΑΣ έπαξε με δέκα παίκτες από το 84΄καθώς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Κάστρο.

Απόλλων Σμύρνης  (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος (74′ Γκίνο), Κύργιας, Γκονζάλες (58′ Σικαμπάλα(, Τριάδης, Ντ’ Ουρζό (74′ Ελ Χέλβε), Μάντζιος, Πέδρο, Μπεντινέλι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Λίλα, Κάστρο, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιντάλ (86′ Σκόνδρας), Λεό (69′ Κριζμάν), Μυστακίδης (80′ Αθανασιάδης).

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή