Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: 20χρονος διέδωσε βίντεο της ανήλικης φίλης του με προσωπικές στιγμές

Σε μια απίστευτη και πρωτοφανή για τα Τρίκαλα καταγγελία προχώρησε το πρωί της Παρασκευής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ζυγός FM 100” από τη μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού.

Η κοπέλα είχε σχέση με έναν 20χρονο ο οποίος βιντεοσκόπησε εν αγνοία της προσωπικές τους στιγμές τις οποίες και διέδωσε μέσω των σόσιαλ σε φίλους του με αποτέλεσμα να έχει κυκλοφορήσει ευρέως.

Η 15χρονη, όπως ανέφερε η μητέρα της στο Ράδιο Ζυγός, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σύμφωνα πάντα με τη μητέρα της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ενώ αρνείται να πάει σχολείο κι έχει κλειστεί στον εαυτό της.

Η μητέρα της απευθύνθηκε στην αστυνομία κι έχει υποβάλλει μήνυση, ενώ αναφέρει ότι “εκείνο που ζητώ είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να κινηθούν οι διαδικασίες για να μην το ξανακάνει σε καμία κοπέλα. Είναι ενήλικος και πήγε με μία ανήλικη”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο για να εισπράξει απαξιωτική απάντηση από τον ίδιο και ύβρεις για την κόρη της.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή