Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΤΡΙΚΑΛΑ: 4 συλλήψεις για ναρκωτικές ουσίες, λαθρεμπόριο και διατάραξη κοινής ησυχίας

Τέσσερις συλλήψεις εχθές στα Τρίκαλα για ναρκωτικά, λαθρεμπόριο, και διατάραξη της κοινής ησυχίας… Πιο συγκεκριμένα:

Συνελήφθη εχθές το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας άντρας, με ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Τρικάλων για εγκληματική οργάνωση (σύσταση και συμμορία). Καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών…

Το βράδυ συνελήφθη επίσης στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας άντρας. Κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ηχεία, εκπέμποντας μουσική σε δυνατή ένταση, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.

Το απόγευμα στην πόλη των Τρικάλων έγινε σύλληψη άντρα, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα καπνού βάρους-583- γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Τέλος εχθές το μεσημέρι στα Τρίκαλα συνελήφθη ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -23- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή