Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trikala Basket: Παραμένει στο “σπίτι” του ο Γιάννης Παπαχρήστος

Ένας παίκτης που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες στιγμές του τρικαλινού μπάσκετ…θα συνεχίσει να προσφέρει σε αυτό τις υπηρεσίες του.
Ο Γιάννης Παπαχρήστος συμφώνησε με την διοικούσα επιτροπή και θα συνεχίσει να κοσμεί τα γήπεδα της Β’Εθνικής με την φανέλα των Τρικάλων.
Ο Γιάννης έχει ύψος 1,92μ και αποτελεί παίκτη πρώτης γραμμής που έχει διαγράψει μια ξεχωριστή πορεία στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Έχει αγωνιστεί 122 φορές στην Α1 πετυχαίνοντας 428 πόντους και μαζεύοντας 390 ριμπάουντ φορώντας τις φανέλες των ΠΑΟΚ, ΓΣ Λάρισας, ΑΣ Τρίκαλα και Ολύμπια Λάρισας.
Μετρά επίσης εννέα χρόνια στην Α2 με Σπόρτιγκ, Γ.Σ.Λάρισας, Πιερικό, Τρίκαλα BC και Α.Ε.Λ ενώ έχει φορέσει την φανέλα του ΑΣ Καρδίτσας και των Φαρσάλων. Τις προηγούμενες δύο σεζόν προσέφερε τις υπηρεσίες του στους Ικάρους Τρικάλων.
Πρόκειται για παίκτη που αντέχει στην πίεση πρωταθλητισμού καθώς έχει δύο ανόδους στην Α2 και δύο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Οι ικανότητές του θα γίνουν πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Χάρη Φόρου ενώ η εμπειρία του θα αποτελέσει οδηγό για τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές των Τρικάλων που θα στελεχώσουν το ρόστερ και στη φετινή σεζόν.
Γιάννη…συνεχίζεις στο σπίτι σου!!!
Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή