Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: Χαρτογραφώντας τα ενοικιαζόμενα σπίτια στον τουρισμό 

Πού βρίσκονται τα περισσότερα και τι τιμές «παίζουν» – Και στο Βαρούσι πλέον η βραχυχρόνια μίσθωση

Μόλις χθες ξεκίνησε να μετρά ο χρόνος για τον επόμενο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα και μπορεί μέσα στους 40 βαθμούς κελσίου να μας φαίνεται «κάπως» όλο αυτό, όμως η αλήθεια είναι ότι κάποιοι ήδη…σχεδιάζουν να μας επισκεπτούν από τον Νοέμβριο και μετά και μάλιστα το προγραμματίζουν κιόλας!

Μάλιστα, οι πρώτες αναζητήσεις στις διάφορες πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων έχει ξεκινήσει και καθώς φαίνεται και φέτος το χειμώνα τα Τρίκαλα θα έχουν την τιμητική τους.

Για να δούμε όμως πού βρίσκονται όλα αυτά τα σπίτια, μικρά και μεγάλα διαμερίσματα μέσα στην πόλη αλλά και πόσο στοιχίζουν;

Μέχρι στιγμής, μιλάμε κυρίως για διαμερίσματα τα οποία βέβαια είναι πλήρως επιπλωμένα και ιδιαίτερα προσεγμένα. Όλα σχεδόν ανακαινισμένα προσπαθούν να προσελκύσουν το ταξιδιωτικό κοινό με όλα τα διακοσμητικά trends της εποχής.

Βέβαια, την είσοδό τους έχουν κάνει και οι μονοκατοικίες καινούργιες και παλαιότερες οι οποίες βέβαια βρίσκονται κυρίως περιφερειακά των Τρικάλων. Σημαντικό να γραφτεί, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, ήδη έχουν ξεκινήσει να διατίθενται για τουριστικούς λόγους και κάποιες μονοκατοικίες εντός της παλαιάς πόλης, δηλαδή στο Βαρούσι, οι οποίες είναι ελάχιστες όμως μέχρι στιγμής.

Πάμε να δούμε τις τιμές που μπορεί να συναντήσει κανείς προσπαθώντας να νοικιάσει κάποιο χώρο διαμονής στα Τρίκαλα την εβδομάδα των Χριστουγέννων. Η τιμή ξεκινά για από τα 50 ευρώ περίπου. Λίγες βέβαια οι περιπτώσεις αυτές…ενώ φτάνουν μέχρι και τα 330 ευρώ περίπου την ημέρα για μια οικογένεια με δύο ενήλικες και δύο παιδιά!

Το κέντρο βέβαια έχει την τιμητική του αφού εκεί διατίθενται και τα περισσότερα διαμερίσματα ενώ στις παροχές παίρνουν μπόνους τα τζάκια, πάρκινγκ και άλλα χαρακτηριστικά.

Το βασικότερο βέβαια χαρακτηριστικό είναι ότι όσο πιο τουριστική γινόμαστε ως πόλης, τόσο αυξάνονται και τα αντίστοιχα καταλύματα  και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα διαμορφώσει στο άμεσο μέλλον όλο αυτό τον χώρο της αγοράς ακινήτων. Μια εικόνα βέβαια ήδη την έχουν όσοι αναζητούν ακίνητα για ενοικίαση μόνιμης κατοικίας και σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή