Τρίκαλα: Διαμαρτυρία των αστυνομικών- Τους στέλνουν για ενίσχυση στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί των Τρικάλων, τους έδωσαν διαταγή να φύγουν προς ενίσχυση των ΜΑΤ της Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί.

Αναλυτικά η διαμαρτυρία τους:
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, για μία ακόμη φορά, εκφράζει δημόσια την έντονη διαμαρτυρία της για την προχειρότητα που διακρίνει τον Αστυνομικό σχεδιασμό.
Συγκεκριμένα πρωινές ώρες της σήμερον 11-03-2021 διατάσσεται η συγκρότηση της Διμοιρίας Υποστήριξης Τρικάλων προκειμένου να μεταβεί την ίδια ημέρα για εκτέλεση υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη.
Και αναρωτιόμαστε, ποιο είναι το «τόσο» έκτακτο γεγονός που δεν μπορούσε να προγραμματιστεί τουλάχιστον κάποιες ημέρες πριν;Οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι όταν πραγματικά εγκύπτουν έκτακτες καταστάσεις, ανταποκρίνονται με προθυμία, όπως πάμπολλες φορές κάνανε στο παρελθόν.
Δεν δεχόμαστε όμως να βαφτίζονται όλα έκτακτα προκειμένου να καλύπτεται η ανεπάρκεια Αστυνομικού σχεδιασμού.
Ο προγραμματισμός των Επιτελείων εξακολουθεί να μην λαμβάνει υπόψη του ότι οι Αστυνομικοί είναι και αυτοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ και έχουν οικογένειες, και υποχρεώσεις απέναντι σε αυτές.
Η προχειρότητα του σχεδιασμού και η παροδικότητα του προγραμματισμού πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Οι προσωρινές και κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής αποφάσεις όχι μόνο δεν εξαλείφουν το πρόβλημα, αλλά απεναντίας το μεγεθύνουν.


©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή