Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: Δημοσκοπήσεις ή αλλιώς …το κερασάκι στην τούρτα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια δημοσκόπηση έρχεται να αναταράξει τα εσωκομματικά νερά ενός κόμματος στον ν. Τρικάλων.

Έτσι και η πρόσφατη δημοσκόπηση της opinion που παρουσιάστηκε στο Ράδιο Ζυγός από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη, για την προτίμηση των ψηφοφόρων όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία και τους εν δυνάμει υποψηφίους βουλευτές, ήρθε για να δημιουργήσει αποκλίσεις εντός των τειχών αλλά και αντεγκλήσεις.

Με βάση τη εν λόγω δημοσκόπηση, όπως μεταφέρθηκε, πρώτος με διαφορά έρχεται ο Κώστας Σκρέκας, ακολουθεί η Κατερίνα Παπακώστα, τρίτος φέρεται να είναι ο Ηλίας Βλαχογιάννης, τέταρτος ο Θανάσης Λιούτας και στις δύο τελευταίες θέσεις προτίμησης ο Μικέλης Χατζηγάκης και η Χαρά Ξάνθη.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον κ. Χατζηγάκη, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Σταγών απευθύνοντας βαρύ κατηγορώ, χαρακτηρίζοντάς την «στημένη» και «πρόχειρη» διερωτώμενος μάλιστα αν έγινε καν δημοσκόπηση.

Βέβαια, με βάση δημοσιεύματα (φωτο) κατά τις προηγούμενες εκλογές ο κ. Τάκης, είχε σχολιάσει στον ίδιο σταθμό για τον κ. Χατζηγάκη μιλώντας για μια ισχυρή υποψηφιότητα λέγοντας ότι «έχει χαρακτηριστικά με τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κοντά και ως φιλοσοφία και ως πολιτική πρακτική. Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος που του ταιριάζει του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Αλλάζουν όμως οι καιροί καθώς φαίνεται…

Πάντως, τριγμούς εσωκομματικά, θυμίζουμε ότι είχε φέρει στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του ν. Τρικάλων αντίστοιχη δημοσκόπηση.

Είναι φανερό λοιπόν ότι οι εκλογές δεν υπερβαίνουν παρά ελάχιστα την προσωπική φιλοδοξία του εκάστοτε υποψηφίου και αυτό είναι ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή