Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: Επιστροφή στον ρομαντισμό και στα παιχνίδια της αθωότητας

Το ξύλο..επιστρέφει στον Παράδεισο

Για τα παιδιά το παιχνίδι, αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας ανάπτυξής τους, όσο πιο ποιοτικό τόσο και πιο ωφέλιμο.

Τα ξύλινα παιχνίδια, είναι ίσως τα παλαιότερα και τα πιο διαχρονικά, έχοντας μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών από τις τότε δεκαετίες μέχρι και σήμερα.

Ξύλινα αντικείμενα, όπως κουκλόσπιτα, αυτοκινητάκια, μουσικά όργανα κλπ. εξακολουθούν να αποτελούν είδη με μεγάλη ζήτηση από γονείς και βρίσκουν παράλληλα και μεγάλη ανταπόκριση από τα παιδιά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Trikalanews.gr η κ Μαρία Κιοσσέ, ιδιοκτήτρια του καταστήματος  Kids Plan City η απήχηση του ξύλινου παιχνιδιού στην τοπική αγορά των Τρικάλων είναι μεγάλη. «Η κίνηση ειδικά τώρα την περίοδο των γιορτών είναι ικανοποιητική, οι γονείς τα προτιμάνε και τα επιλέγουν. Τα παιχνίδια προορίζονται για παιδιά έως και έξι ετών»

Όσον αφορά την ωφέλεια των συγκεκριμένων παιχνιδιών η κ. Κιοσσέ μας ενημέρωσε πως «Κάθε γονιός θέλει να δει το παιδί του να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το δημιουργικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, τα παιδιά μαθαίνουν και εξελίσσονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.»

Στην PlanToys, χρησιμοποιούνται χρώματα με βάση το νερό που δεν περιέχουν χημικά, κόλλα E-Zero χωρίς φορμαλδεΰδη που μεγιστοποιούν τη χρήση των πόρων χρησιμοποιώντας υπολείμματα πριονιδιού για να δημιουργήσουν ένα νέο βιώσιμο υλικό, το PlanWood™.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή