Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: Η λαϊκή αγορά φεύγει …τα σκουπίδια πάνε στα φρεάτια (φωτό)

Αγώνας δρόμου από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να μη πνιγεί και η Κολοκοτρώνη

Με την πρώτη σταγόνα βροχής οι Τρικαλινοί γνωρίζουμε πολύ καλά τα σημεία της πόλης όπου δημιουργούνται τα περισσότερα προβλήματα, όπως για παράδειγμα χθες στην περιοχή της Μπάρας. Τα προβλήματα βέβαια αυτά είναι πλέον χρόνια και αδικαιολογήτως άλυτα την ώρα μάλιστα που βλέπουμε ότι τα σχολεία της περιοχής αντιμετωπίζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις που τα προβλήματα προκύπτουν και από τους ίδιους τους πολίτες.

Όπως για παράδειγμα στη λαϊκή αγορά Τρικάλων όπου με τη βροχή που έριξε χθες, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης και με τους πάγκους να έχουν ήδη μαζευτεί (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) από ώρα, η περιοχή έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο.

Σκουπίδια, κουτιά, σακούλες, μπουκαλάκια από νερά, υπολείμματα από λαχανικά και φρούτα και ο,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς ήταν πεταμένα παντού και φυσικά ….πάνω στα φρεάτια! Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Τρικκαίων προσπαθούσαν να περισώσουν την κατάσταση καθαρίζοντας όσα μπορούσαν υπό ακραίες καιρικές συνθήκες.

Καλό θα είναι κάποια στιγμή να δούμε λίγο σοβαρά τη διαχείριση της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς όσον αφορά και τις υποχρεώσεις των εμπόρων-παραγωγών στον δρόμο που τους φιλοξενεί.

Το να υπάρχουν σημεία όπου μπορούν να συγκεντρώνουν τα σκουπίδια τους, διαλογή ανακύκλωσης που τόσο τη διαφημίζουμε…σε κάθε περίπτωση το να επικρατεί μια τάξη όχι μόνο κατά τη λειτουργία της αλλά και κατά τη λήξη είναι μια σημαντική προϋπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Η πυροσβεστική βγάζει τα παιδιά από πλημμυρισμένο σχολείο

Μετά τη βροχή έρχεται το κομφούζιο στο κέντρο των Τρικάλων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή