Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: Ιλιγγιώδες το ποσό που φέρεται να καταχράστηκε εταιρεία διαχείρισης κοινοχρήστων

50 περίπου πολυκατοικίες στο ενεργητικό της – Από 400 ευρώ και πάνω για κάθε διαμέρισμα το «φέσι» 

Απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος, απλήρωτη συντήρηση ανελκυστήρων, απλήρωτο καθαρισμό είναι μερικά μόνο από τα «φέσια» που άφησε εταιρεία διαχείρισης κοινοχρήστων στις 50 περίπου πολυκατοικίες στα Τρίκαλα που φέρεται να είχε στο ενεργητικό της.

Το θέμα ξεκίνησε από δυο – τρεις περιπτώσεις και πλέον εξελίσσεται σε χιονοστιβάδα, αφού όπως αναφέρουν πληροφορίες του Τrikalanews.gr, την τελευταία εβδομάδα προστίθενται συνεχώς ακίνητα των οποίων τα κοινόχρηστα διαχειριζόταν ο εν λόγω επιχειρηματίας με… ανάλογο τρόπο.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό, αφού οι ένοικοι των διαμερισμάτων βρίσκονται συνεχώς μπροστά σε ακάλυπτα χρέη ενώ γίνεται μια προσπάθεια τουλάχιστον να μην κοπούν τα ρεύματα των εν λόγω υποθέσεων.

Βήμα – βήμα οι ένοικοι εξετάζουν τον τρόπο ώστε να διεκδικήσουν τα χρήματά τους μέσω της δικαστικής οδού, ενώ όπως αναφέρουν, δια μέσου δικηγόρου του ο επιχειρηματίας προσπαθεί να λυθεί εξωδικαστικά το ζήτημα μιας και σε αντίθετη περίπτωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες.

Ήδη, οι ένοικοι βρίσκονται σε αναζήτηση άλλων εταιρειών ώστε να αναλάβουν τη διαχείριση κοινοχρήστων μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να μπορέσουν να περισώσουν ό,τι γίνεται.

Το Τrikalanews.gr μίλησε με τον Παύλο Λέκκα, που εδώ και χρόνια παρέχει αντίστοιχες υπηρεσίες, και στον οποίο έχουν απευθυνθεί αρκετές πολυκατοικίες της υπόθεσης. Όπως μας είπε ο κόσμος αισθάνεται αγανακτισμένος ενώ για να μπορέσουν να καλύψουν τα χρέη που φέρεται να άφησε ο προηγούμενος διαχειριστής, το ποσό για κάθε διαμέρισμα ξεπερνά τα 400 ευρώ!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή