Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: Ημέρα της Γυναίκας με συναυλία για τη Λίνα Νικολακοπούλου

Μάγεψε η βραδιά στο Μουσείο Τσιτσάνη για την Ημέρα της Γυναίκας, με αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου.

Η στιχουργός τιμήθηκε με μια συναυλία από το Κέντρο Ερευνας Μουσείο Τσιτσάνη και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων, το βράδυ της Κυριακής 8 Μαρτίου 2020. Οι Αναστασία Σπύρου, Μάκης Καρτσιούκας, Νάγια Κουτή, Μαρίνα, Ζαρκάδα, ενθουσίασαν το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, καθώς οι επιτυχίες της στιχουργού, γνωστές και αγαπημένες, έδιναν τον τόνο σε μια συναυλία με ουσία.

Κάτι που αποδείχθηκε, από τον χαιρετισμό του Δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος υπενθύμισε ότι στον Δήμο Τρικκαίων η ισότητα είναι πράξη, όπως φαίνεται από τις θέσεις ευθύνης που καταλαμβάνουν γυναίκες (η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι γυναίκες αντιδήμαρχοι, οι διευθύντριες υπηρεσιών του Δήμου). την εκδήλωση εκ μέρους του Κέντρου Συμβουλευτικής άνοιξε η κοινωνιολόγος κ. Χρυς, Τζήκα, που αναφέρθηκε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου αναφέρθηκε στις φετινές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Ευρωκοινοβούλιο, 25 χρόνια μετά τις διακηρύξεις της Διάσκεψης του Πεκίνου, αναφορικά με ανάληψη δράσεων για την ισότητα.

Η δε δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Σταυρακάκη αναφέρθηκε με παραδείγματα στη βία ενάντια σε γυναίκες, ενώ η στιχουργός ευχαρίστησε για την τιμή που της έγινε, με αυτό το αφιέρωμα, στη δεύτερη μέσα σε σύντομο διάστημα επίσκεψή της στην πόλη του Τσιτσάνη. Και το τραγούδι που η ίδια αφιέρωσε μαζί με τους ερμηνευτές στο κοινό, ήταν το σαφές «Εδώ να μείνεις».

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή