Τρίκαλα: Καθαρή η πισίνα στο Κολυμβητήριο – Διεξάγονται έλεγχοι 2 φορές την εβδομάδα

Τί δήλωσαν Λάππας και Σακκάς

Τις αμφιβολίες, τους φόβους και τις ανησυχίες των γονέων των παιδιών που χρησιμοποιούν την πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου εξέφρασε ο Λάμπρος Ντουρλιός εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Είναι η πισίνα καθαρή; Κάθε πότε διεξάγονται έλεγχοι και ποια παραπάνω μέτρα πρέπει να παρθούν, ώστε κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί ήταν οι ερωτήσεις του κ. Ντουρλιού, ο οποίος επισήμανε ότι λόγω του περιστατικού με τον σταφυλόκκοκο πολλοί γονείς έχουν τις επιφυλάξεις τους και δεν στέλνουν τα παιδιά τους στους Συλλόγους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα.

Την απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας κ. Μιχάλης Λάππας, ο οποίος διαβεβαίωσε πως το νερό είναι καθαρό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μάλιστα, τόνισε πως γίνονται δύο φορές την εβδομάδα έλεγχοι, με τον Δήμαρχο να παρεμβαίνει λέγοντας ότι υπάρχει συζήτηση για τον εάν είναι δυνατό και ωφέλιμο να γίνονται και 3 φορές.Ο ίδιος πάντως σημείωσε ότι σημαντικό είναι και από την πλευρά των Συλλόγων να αυστηροποιήσουν τα προληπτικά μέτρα προστασίας. «Δν είναι δυνατόν ένα παιδί να έχει π.χ. πληγή στο πόδι και να του επιτρέπεται η είσοδος», τόνισε.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …