Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: Πιάστηκε «ποντικός» με αδυναμία στα περίπτερα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, ο δράστης κατά τα χρονικά διαστήματα 13-15/02/2021 καθώς και 08-09/02/2021, διέρρηξε δύο φόρες το ίδιο περίπτερο και αφαίρεσε από το εσωτερικό ποσότητες τσιγάρων, πούρων και συσκευασιών καπνού.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-01-2021, μετέβη με ποδήλατο σε άλλα δύο περίπτερα της πόλης και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου διέρρηξε δύο κερματοδέκτες παιχνιδομηχανών που υπήρχαν εξωτερικά αυτών, αφαιρώντας κέρματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια, μία πένσα, καθώς και 9 πακέτα τσιγάρων, τα οποία αποτελούν μέρος των αφαιρεθέντων καπνικών προϊόντων, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο ποδήλατο, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή