Τρίκαλα: Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Παρασκευή και το Σάββατο

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/10/2021

1. Από ώρα 08:00-14:00 Στα Τρίκαλα: Περιφερειακός Τρικάλων από το ύψος του Ξυλουργείου Μαλαβάκη έως τον κόμβο Μεγαλοχωρίου (και συνεργείο Ψιλούτσικος).
2. Από ώρα 12:00-14:00 Στα Τρίκαλα: Στην Εθνική οδό Ιωαννίνων αριστερά και δεξιά από το ύψος Εργοστασίου Κλιάφα έως το τελωνείο Τρικάλων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/10/2021

1. Από ώρα 08:00-10:00 Στα Τρίκαλα: Περιμετρικά των οδών Κοσμά Αιτωλού από το ύψος του γηπέδου, γέφυρα Πάσχου, Ριζαριού έως κόμβο Ριζαριού.
2. Από ώρα 08:00-14:00 Στο χωριό Νέα Πεύκη και οικ. Βάκαρι.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή