Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: “Θέριεψαν” τα χόρτα στα πεζοδρόμια

Διανύουμε μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινάει την 1η Μαΐου και ως εκ τούτου φλέγον ζήτημα είναι ο καθαρισμός των οικοπέδων που φυσικά ανήκει στις αρμοδιότητες των ιδιωτών και όλοι μας θα πρέπει να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα, δείχνοντας υπευθυνότητα και σύνεση.

Μάλιστα δύο εβδομάδες πριν ο Δήμος Τρικκαίων μέσα από ανακοίνωσή του ενημέρωνε τους πολίτες πως θα πρέπει να μεριμνήσουν  για την κοπή των χόρτων και άλλων εύφλεκτων υλικών στα οικόπεδά τους.

Ωστόσο όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, σε ορισμένες περιοχές των Τρικάλων, τα χόρτα έχουν θεριέψει σε τόσο μεγάλο βαθμό που καθίσταται αδύνατη η διέλευση των πεζών στα πεζοδρόμια τα οποία στην κυριολεξία έχουν κρυφτεί από τα χορτάρια.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως το πρόβλημα αυτό είναι αρκετά έντονο σε πολυσύχναστες μάλιστα οδούς, τις οποίες καθημερινά διασχίζουν μαθητές προκειμένου να μεταβούν στα σχολεία τους.

Μήπως είναι η ώρα να δείξουμε πλέον λίγο σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας και ο καθένας ξεχωριστά να επωμιστεί τις δικές του ευθύνες;

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή