Τρίκαλα: Σε ποιες περιοχές θα γίνει διακοπή ρεύματος την Παρασκευή και το Σάββατο

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/02/2022

1. Από ώρα 08:00-15:00 στους Αγίους Απόστολους όχι το χωριό, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανία ζωοτροφών Τζιατζιάς, Γελαδάρη της περιοχής.
2. Από ώρα 08:00-15:00 στα χωριά Ρόγγια, Διπόταμο από την Περ.οδό αριστερά και δεξιά καθώς και οι επιχειρήσεις Κατσιάκος, Τσιάρας και Πουλιανίτη , τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής

ΣΑΒΒΑΤΟ 05/02/2022

1. Από ώρα 08:00-15:00 Στα χωριά Λαγκαδιά, Λίοπρασο Αγρελιά, Ελληνοκαστρο, τα αρδευτικά, μονάδες με ζώα, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή