Τρίκαλα:  Στα πορτοκαλί η κεντρική πεζογέφυρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Με πορτοκαλί χρώμα φωτίστηκε η κεντρική πεζογέφυρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Ηταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας με τον Δήμο Τρικκαίων, στο πλαίσιο της προτροπής της ΚΕΔΕ, για στήριξη της προσπάθειας ενημέρωσης για την ασθένεια, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ.

Η γέφυρα φωτίστηκε και το 2021, δίνοντας το μήνυμα της ενεργούς συμπαράστασης και δράσεων για τη ΣΚΠ και στον Δήμο Τρικκαίων.

Η δεύτερη εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί, σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων και το Μουσείο Τσιτσάνη, μεταφέρθηκε – λόγω καιρικών συνθηκών – για την ερχόμενη Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, στις 21:00, στο θεατράκι του Ληθαίου.

Η εκδήλωση, συνδυάζει απαγγελίες ιστοριών ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση, όπως τις έχουν οι ίδιοι δημοσιεύσει στην σελίδα της Εταιρίας και απαγγέλλουν ηθοποιοί, μέλη του Δημοτικού Θεάτρου.

Ως μουσικές γέφυρες, αγαπημένα τραγούδια θα ερμηνεύσουν εθελοντικά οι αγαπημένοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες Αναστασία Σπύρου και Κώστας Στάθης, με τη στήριξη του Μουσείου Τσιτσάνη.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή