Τρίκαλα: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπόθεση βιασμού της εκπαιδευτικού

Για περίπου πέντε ώρες κατέθετε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων η 46χρονη εκπαιδευτικός που κατήγγειλε το Φθινόπωρο του 2021 πρώην ανώτερο στέλεχος εκπαίδευσης για τις πράξεις του βιασμού και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Θυμίζουμε ότι κατά την πρώτη δικάσιμο το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει για να εξεταστεί η 46χρονη από ψυχολόγο-ψυχίατρο πραγματογνώμονα η έκθεση του οποίου θα προσδιόριζε τον τρόπο εξέτασης της παθούσας από τους παράγοντες της δίκης.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, ο πραγματογνώμονας δήλωσε κώλυμα και με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής αγωγής, η 46χρονη κατέθεσε και δέχτηκε κανονικά ερωτήσεις από το δικαστήριο, την πολιτική αγωγή και την υπεράσπιση του 63χρονου κατηγορουμένου. Στη συνέχεια κατέθεσαν άλλοι δύο μάρτυρες με τη διάρκεια της δίκης να φτάνει συνολικά σχεδόν τις 12 ώρες.

Η δίκη, η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων.

Να σημειωθεί ότι χθες στο Δικαστικό Μέγαρο των Τρικάλων έδωσαν το παρών και μέλη συλλογικοτήτων από Λάρισα και Τρίκαλα για να συμπαρασταθούν στην 46χρονη ενώ φέρεται να δημιουργήθηκε και ένταση μεταξύ των μελών και των μαρτύρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου οι οποίοι δεν συμφωνούσαν με τα πανό συμπαράστασης που άνοιξαν στο Δικαστικό Μέγαρο.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Καρδίτσας

Ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Καρδίτσας

 Θέατρο, συναυλίες και παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους από τοπικούς καλλιτέχνες …
Κόκκαλης για χαλαζόπτωση στην Αγιά: Άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις

Κόκκαλης για χαλαζόπτωση στην Αγιά: Άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις

Να ξεκινήσουν άμεσα οι εκτιμήσεις και να αλλάξει ο κανονισμός ασφάλισης του ΕΛΓΑ …
Κωμωδία δράσης στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Κωμωδία δράσης στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Από την Τετάρτη 24 Ιουλίου έως και το Σάββατο 27 Ιουλίου, ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων στο Μύλο Ματσόπουλου θα …
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Καλλιάρα

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Καλλιάρα

Την πολυαγαπημένη μας αδελφή και θεία, Ευαγγελία Καλλιάρα, κηδεύουμε την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 …