Τρίκαλα: Συνεργασία Αυτοδιοίκησης – Ελληνικής Εταιρείας για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Η κοινή δράση και ευαισθητοποίηση για την Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (στις 30 Μαΐου κάθε χρόνο) ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Δημάρχου Τρικκαίων και Προέδρου της ΚΕΔΕ, με τον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε στο γραφείο του τον κ. Κώστα Μιχαλάκη, συζητώντας για τη συνεργασία των δύο πλευρών, με αφορμή την Παγκόσμια αυτή Ημέρα. Η ΚΕΔΕ, όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ΕΕΣΚΠ για ενημέρωση όλων σχετικά με τη νόσο.

Στο πλαίσιο αυτό, κατόπιν αιτήματος της ΕΕΣΚΠ, όπως μετέφερε ο κ. Μιχαλάκης, θα υπάρξει μια σε πανελλήνιο επίπεδο προσπάθεια φωτισμού των Δημαρχείων ή εμβληματικών μνημείων κάθε πόλης, με το πορτοκαλί χρώμα της ΣΚΠ.

Ο κ. Μιχαλάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την ενεργό στήριξή του σε αυτήν την πανελλήνια προσπάθεια, προκειμένου οι πολίτες (πάσχοντες, συγγενείς, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό) να ενημερωθούν για τη νόσο, διευρύνοντας το πεδίο δράσεων.

Στον Δήμο Τρικκαίων μάλιστα, όπως τόνισε η πρόεδρος του Δημοτικού θεάτρου Τρικάλων, Σοφία Αλεστά, που επίσης παραβρέθηκε στη συνάντηση, υπάρχει ήδη προεργασία για εκδήλωση σχετική με τη νόσο. Οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν στη συνάντηση και θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα.

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …