Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: Τα δύο πρόσωπα του μέλλοντος

Δύο πρόσωπα του Δήμου Τρικκαίων που «κλείνουν» θητεία με τα μεγαλύτερα έργα στην πόλη και το μέλλον τους περιμένει…

Σίγουρα η καθημερινότητά μας τον τελευταίο χρόνο στα Τρίκαλα δεν είναι εύκολη υπόθεση λόγω των έργων που έχουν ανοίξει σε πολλά μέτωπα. Όμως δεν γίνεται κι αλλιώς και φαίνεται ότι με την ολοκλήρωσή τους, τα Τρίκαλα θα αλλάξουν σημαντικά αλλά και θα αποκτήσουν τις υποδομές των επόμενων 50 ετών!

Ξεκινώντας από τη ΔΕΥΑΤ ο πρόεδρός της Άκης Αναστασίου είναι εκείνος που υλοποιεί το μεγαλύτερο έργο στην σύγχρονη ιστορία του οργανισμού με την αλλαγή των σωλήνων υδροδότησης. Έργο ζωής για τα Τρίκαλα, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα οι περισσότερες περιοχές των Τρικάλων υδροδοτούνταν από απαρχαιωμένο δίκτυο σωλήνων αμιάντου.

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Καταβούτας, είναι εκείνος που ανέλαβε την πιεστική χρονικά αρμοδιότητα της ανάπλασης πλατειών, δρόμων, πεζοδρομίων, ολόκληρων περιοχών (βλέπει Βαρούσι, ιστορικό εμπορικό κέντρο κα).

Κι αν σήμερα είναι αλήθεια ότι όλα αυτά μας δυσκολεύουν, όταν με το καλό ολοκληρωθούν η εικόνα της πόλης θα αλλάξει ολοκληρωτικά και σίγουρα θα έχουν διαμορφωθεί άλλες βάσεις για την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας.

Τα πρόσωπα του σήμερα για την πόλη του μέλλοντος με λίγα λόγια …

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή