Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΤΡΙΚΑΛΑ: Τέλη Ιουνίου τελειώνουν τα έργα της ΔΕΥΑΤ στο τρίγωνο

Στο πιο δύσκολο σημείο βρίσκονται οι εργασίες αλλαγής του δικτύου ύδρευσης – Από Οκτώβρη ξεκινούν στους κεντρικούς πεζόδρομους

Από τα «Έργα και Ημέραι» του Ησίοδου στα Τρίκαλα έχουμε περάσει στα «έργα και ημέραι» της δημοτικής αρχής που μέσα σε ελάχιστο χρόνο, προσπαθεί να ολοκληρώσει σημαντικά έργα για την πόλη. Ένα από αυτά τα έργα αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης ώστε να απαλλαγούμε από το επιβλαβές και απαρχαιωμένο δίκτυο που είχαμε μέχρι σήμερα και που ειδικά στο κέντρο της πόλης εμφάνιζε ιδιαίτερα προβληματική κατάσταση.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα έργα προκαλώντας αναμενόμενα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του κέντρου. Πότε όμως θα αποκατασταθούν και θα ολοκληρωθεί το έργο στο λεγόμενο «τρίγωνο» των Τρικάλων; Μιλώντας στο trikalanews.gr ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου ανέφερε ότι οι εργασίες στο σημαντικότερο και πιο δύσκολο της πόλης μιας και εκεί ενώνονται όλα τα επιμέρους δίκτυα νερού, στη συμβολή δηλαδή Ασκληπιού και Γαριβάλδη, θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Ιουνίου.

Αν νομίζετε ωστόσο ότι το καλοκαίρι δεν θα συνεχίσουν τα έργα, «πλανάσθε πλάνην οικτρά»! Μέσα στο καλοκαίρι τα έργα θα συνεχιστούν στην επίσης κεντρική περιοχή του Δεσποτικού. Ενώ από τον Οκτώβρη έχει προγραμματιστεί η αντικατάσταση σωληνώσεων στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και σε άλλους κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης….υποθέτουμε μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή