Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα: Το χριστουγεννιάτικο χωριό ξαναπάει…. Νοσοκομείο!

Για μια ακόμα φορά το Χριστουγεννιάτικο χωριουδάκι μας μετακόμισε στην αίθουσα υποδοχής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, τελευταία ημέρα των μαθημάτων, η Διευθύντρια του Σχολείου, κ. Μαριάννα Αποστόλου, ΠΕ05, και ομάδα εκπαιδευτικών, η κ. Βάγγου Ευφροσύνη, ΠΕ02 και η κ. Μπαλαμώτη Ελένης, ΠΕ02  και μαθητριών* του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» μετέφεραν τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια στο Νοσοκομείο της πόλης μας.

Το φωτεινό Χριστουγεννιάτικο χωριουδάκι μας θα παραμείνει εκεί καθόλη τη διάρκεια των εορτών ευελπιστώντας να αποτελέσει μια ευχάριστη και αισιόδοξη νότα τόσο για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, που δοκιμάζονται αυτές τις  γιορτινές μέρες, όσο και για το προσωπικό του νοσοκομείου, γιατρούς και νοσηλευτές.

* Οι μαθήτριες της Α΄ Λυκείου: Ευτυχία Ευθυμίου, Μαρία Δερέκα, Ευαγγελία Κωστοπούλου και Ξεπαπαδάκη Γεωργία ετοίμασαν, επίσης, χριστουγεννιάτικα βαζάκια με γλυκές ευχές και τα μοίρασαν στις κλινικές του Νοσοκομείου μαζί με τα Χρόνια Πολλά!

Στέλνουμε σε όλους σας τις πιο γλυκές μας  ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα.

Υγεία, αγάπη και χαρά για όλον τον κόσμο!

Η γέννησή του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή