Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΤΡΙΚΑΛΑ: Το Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ στενάζει κάτω από σοβαρά προβλήματα στέγης, παρά τις δηλώσεις του υπουργού

Ας θυμηθούμε τις προγραμματικές δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας για ενίσχυση του θεσμού των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων, γιατί σίγουρα δεν αντιστοιχούν σε αυτό που συμβαίνει στο Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Tο κτίριο στο οποίο στεγάζεται είναι ανεπαρκές για την εξυπηρέτηση των μαθητών και το Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων και βρίσκεται σε αναζήτηση στέγης.

Αναστάτωση μεταξύ των μαθητών του αυτές τις μέρες μιας και δεν είναι αρκετές οι αίθουσες του υπάρχοντος κτιρίου ώστε να γίνουν τα μαθήματα, και τα παιδιά βρίσκονται στις αυλές. Κάποια μαθήματα γίνονται υπαίθρια προς το παρόν.

Γίνονται μαθήματα στις γωνίες του αμφιθεάτρου, ενώ τα μαθήματα Γενικής Παιδείας γίνονται στις αίθουσες των εργαστηρίων του σχολείου.

Δυστυχώς το σχολικό περιβάλλον δεν μπορεί να υποστηρίξει τον Πρότυπο του χαρακτήρα!

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί έχει θορυβήσει τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων… οι οποίοι καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης του τεράστιου προβλήματος.

Δηλώνουν δε, ότι δεν θα επιτρέψουν να υιοθετηθούν λύσεις οι οποίες δεν θα εξασφαλίζουν την ουσιαστική λειτουργία του σχολείου ως Προτύπου.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή