Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίκαλα και αθλητισμός πάνε μαζί!

Το γεγονός ότι οι Τρικαλινοί κάθε ηλικίας είναι παθιασμένοι με τον αθλητισμό πιστοποιήθηκε για μια ακόμη φορά σήμερα κατά την διάρκεια των αγώνων δρόμου Trikala City Run που διοργανώθηκαν στην πόλη μας από τον ΣΕΓΑΣ, τον Γυμναστικό Σύλλογο Τρικάλων και τον ΓΑΣ Ζευς Τρικάλων.

Χιλιάδες συμπολίτες μας συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Ασκληπιού μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης για να χειροκροτήσουν τους εκατοντάδες συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας.

Μια άψογη διοργάνωση που ξεκίνησε από το πρωί της Κυριακής με την διανομή νούμερων και αναμνηστικών μπλουζών στους συμμετέχοντες. Παράλληλα έχει στηθεί ο η αψίδα της αφετηρίας και του τερματισμού, ενώ από τις μεγαφωνικές η κατάλληλη μουσική υπόκρουση συνόδευε το μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης.

Ιδιαίτερα ξεχωριστό τόνο στην αθλητική αυτή διοργάνωση έδωσαν οι παρουσίες δύο μεγάλων Τρικαλινών αθλητών: Της παγκόσμιας ρεκορτν γούμαν Σοφίας Σακοράφα και του επίσης παγκόσμιου ρέκορντμαν Χρήστου Παπανικολάου!

Η πρώτη διαδρομή ξεκίνησε από την Πλατεία Χατζηπέτρου με τερματισμό στο Δημαρχείο Τρικάλων, ήταν απόστασης 200 μέτρων, και συμμετείχαν Άτομα με Ειδικές Ανάγκες που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Στην συνέχεια ξεκίνησε ο αγώνας 1.000 μέτρων από τον Σιδηροδρομικό σταθμό με τερματισμό στο Δημαρχείο στον οποίο συμμετείχαν αγόρια Δημοτικών Σχολείων και ακολούθησε αντίστοιχος αγώνας κοριτσιών  Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Τέλος διεξήχθη ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων στον οποίο συμμετείχαν ενήλικες συμπολίτες μας με αφετηρία μπροστά από το Δημαρχείο, διαδρομή περιφερειακά της πόλης και τερματισμό στο ίδιο σημείο.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την απονομή επάθλων και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες που πραγματικά αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή